Menu
Winkelwagen

Speciale aanbiedingen

Merk: Johnny Loco Model: Ombouwset
Wil je liever eerst een elektrische fiets testen? Ook geen probleem. Kom dan bij ons langs voor een testrit.Laat ook jouw Johnny Loco bakfiets ombouwen tot elektrische Bakfiets en geniet van je eigen e-bakfiets.Bakfix is een ervaren specialist op het gebied van het ombouwen van ‘gewone’ bakfiets..
€819,99 €849,99
Merk: Babboe Model: Ombouwset
Laat ook jouw Babboe Big/Dog ombouwen tot elektrische Bakfiets en geniet van je eigen e-bakfiets.Bakfix is een ervaren specialist op het gebied van het ombouwen van ‘gewone’ bakfietsen tot e-bakfietsen. Bakfix heeft ombouwsets met een motor in het voor of achterwiel of met een motor bij de trap..
€819,99 €849,99
Merk: Babboe Model: Ombouwset
Laat ook jouw Babboe City ombouwen tot elektrische Bakfiets en geniet van je eigen e-bakfiets.Bakfix is een ervaren specialist op het gebied van het ombouwen van ‘gewone’ bakfietsen tot e-bakfietsen. Bakfix heeft ombouwsets met een motor in het voor of achterwiel of met een motor bij de trapas..
€819,99 €849,99
Merk: Babboe Model: Ombouwset
Laat ook jouw Babboe Curve ombouwen tot elektrische Bakfiets en geniet van je eigen e-bakfiets.Bakfix is een ervaren specialist op het gebied van het ombouwen van ‘gewone’ bakfietsen tot e-bakfietsen. Bakfix heeft ombouwsets met een motor in het voor of achterwiel of met een motor bij de trapas..
€819,99 €849,99
Babboe Dog bakfiets regentent zwarte bakfiets hoes (zonder tentstokken) Babboe Dog bakfiets regentent zwarte bakfiets hoes (zonder tentstokken)
-20 %
Merk: Babboe Model: Dog
De regentent van Bakfix voor de Babboe Big kun je, je hond en/of kinderen tegen de regen en gure wind beschermen. De regentent voor de Babboe Dog wordt gebruiksklaar geleverd en is eenvoudig te monteren. De alle seizoenen regentent van Bakfix geschikt voor Babboe big kun je altijd zeker van zi..
€164,99 €204,99
Merk: Bakfiets.nl Model: Universeel
Het vervoeren van uw kindje in de bakfiets kan niet makkelijker.Plaats de Maxi-Cosi in de beugel en zet hem vast d.m.v. van de elastieken. Wordt geleverd inclusief  alle bouten en moeren.Geschikt voor een houten bakfiets..
€114,95 €124,99
Merk: Bakfiets.nl Model: Ombouwset
Wil je liever eerst een elektrische fiets testen? Ook geen probleem. Kom dan bij ons langs voor een testrit.Laat ook jouw Bakfiets.nl lang of kort ombouwen tot elektrische Bakfiets en geniet van je eigen e-bakfiets.Bakfix is een ervaren specialist op het gebied van het ombouwen van ‘gewone’ bakfi..
€819,99 €849,99
Bakfix Dog-Journey 2023 bruin honden bakfiets met regentent Bakfix Dog-Journey 2023 bruin honden bakfiets met regentent
New Gratis Bezorging Wordt niet meer verkocht! -6 % Uitverkocht
Merk: Vogue Model: Journey
Een prachtige elektrische bakfiets voor de hondenbezitters van Bakfix zoals het heet de Bakfix Dog-Journey. Met de 7-speed versnelling en elektrische ondersteuning én de krachtige motor is de bakfiets ideaal voor eigenlijk alle omstandigheden, je zoeft door weer en wind en over alle lastigste terrei..
€2.349,00 €2.499,00
Bakfix riempje voor hondenringoog geschikt voor alle modellen bakfietsen Bakfix riempje voor hondenringoog geschikt voor alle modellen bakfietsen
Hot -20 %
Merk: Bakfix Model: Accessoires
Veiligheid van je hond is natuurlijk erg belangrijk, u wilt u de veiligheid van u hond maar ook van u zelf niet in gevaar brengen. Met deze riempje kunt u uw hond aan de bak vast zetten waardoor uw hond niet zomaar uit de bak kan springen.Let op! De prijzen zijn per stuk...
€9,95 €12,50
Cangoo Buckle Bakfiets met middenmotor huif en kussens Cangoo Buckle Bakfiets met middenmotor huif en kussens
New Gratis Bezorging -13 %
Merk: Cangoo Model: Family
De elektrische Bakfix Family bakfiets is een eigentijdse bakfiets met hoge kwaliteitseisen voor een betaalbare prijs. Een bakfiets waarmee je gezien mag worden! De Bakfix Family bakfiets is mooi, kwalitatief en slim uitgevoerd. Dankzij de elektrische trapondersteuning heb je altijd wind mee!..
€3.499,00 €3.999,00
Cangoo regentent bakfiets huif kleur zwart (zonder tentstokken) Cangoo regentent bakfiets huif kleur zwart (zonder tentstokken)
2 tot 4 weken levertijd -13 %
Merk: Cangoo Model: Cangoo Easy
De regentent van Bakfix voor de Babboe Big wordt gebruiksklaar geleverd en is eenvoudig te monteren. De alle seizoenen regentent van Bakfix geschikt voor Babboe big kun je altijd zeker van zijn dat je kinderen droog en warm in de bak kunnen zitten.Merk BafixWordt geleverd zonder stokkensetMet refl..
Winteractie! €25,95 korting
€204,95
€199,95 €229,95
Merk: De Fietsenfabriek Model: Ombouwset
Wil je liever eerst een elektrische fiets testen? Ook geen probleem. Kom dan bij ons langs voor een testrit.Laat ook jouw Babboe curve ombouwen tot elektrische Bakfiets en geniet van je eigen e-bakfiets.Bakfix is een ervaren specialist op het gebied van het ombouwen van ‘gewone’ bakfietsen tot e-..
€819,99 €849,99
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 24
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacy Policy.