Menu
Winkelwagen

Blog RSS Feed

14 mrt. Ideaale oplossing voor bedrijfsleven.
faruknl 0 893
Voor bedrijven kan een bakfiets een zeker meerwaarde hebben. Als pakketbezorger, schoonmaker of onderhoudsmonteur, altijd alles bij de hand, geen parkeerproblemen en geen bijtelling of km-registratie.Ook kan een bakfiets een prachtig reclame object zijn.Ben je geinteresseerd neem dan gerust contact met ons op. info@bakfix.nl..
24 jan. Voorwiel-, achterwiel of middenmotor?
faruknl 0 10340
Moet ik een achter-, midden- of voorwielmotor kiezen? Een vraag die heel vaak terug komt bij de aanschaf van een elektrische fiets is de keuze van het type motor. Wat is nu het beste? Een achterwiel motor, een middenmotor of een voorwiel motor? Achterwiel motor Bij een achterwiel motor zit de motor in het achterwiel (directe aandrijvi..
29 nov. Oude e-bike repareren
3 1726
Reparatie van een oudere elektrische fietsHet repareren van uw elektrische fiets met originele onderdelen kan duur uitvallen. In sommige gevallen zijn de onderdelen niet eens meer leverbaar. Gelukkig is het vaak mogelijk om uw elektrische fiets te repareren met vervangende Veldia producten: losse onderdelen of deelsets - zoals een accuset of c..
29 nov. E-bike onderhoud
0 562
De elektrische fiets is een kostbaar en technisch hoogwaardig product. De e-bike vergt meer aandacht dan een gewone elektrische fiets. Vaak zijn de afstanden die gereden worden ook groter. Algemeen advies Stal uw fiets bij voorkeur binnen in schuur of garage en niet buiten in weer en windZorg goed voor uw accu (qua opslag, opladen en on..
29 nov. Bosch of Bafang: wat is het verschil?
0 1318
Als je een nieuwe e-bike wilt kopen, twijfel je misschien tussen een fiets met een motor van Bafang of Bosch. Een lastige keuze. Met een degelijk exemplaar van Bosch weet je zeker dat je een betrouwbaar e-bikemotorsysteem aanschaft dat naadloos bij jouw fietsbehoefte past. Daarentegen biedt de krachtige middenmotor van Bafang veel waar voor ..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacy Policy.