Menu
Winkelwagen

Vogue

Merk: Vogue Model: Troy
Bakfiets kussens zijn gemaakt van zeer luxe kwalitatief skyleer. Kussens hebben een unieke vlekbestendige toplaag waardoor het makkelijk is om vele vlekken eenvoudig te reinigen d.m.v. water en zeep. Kussens hebben een enorm sterk en een zeer hoge slijtvastheid. Specificaties6 maanden garant..
€149,95
Merk: Vogue Model: Carry 3
Deze luxe Bakfix regentent is geschikt voor de Vogue Carry 3. Bakfix heeft zijn jarenlange ervaring in bakfietsen branche verwerkt in deze tot in perfectie doorontwikkelde regentent. Hiermee maakt kwaliteit bakfiets producten betaalbaar. Door gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en de sup..
€224,95
Merk: Vogue Model: Superior 3
Deze luxe Bakfix regentent is geschikt voor de Vogue Superior 3. Bakfix heeft zijn jarenlange ervaring in bakfietsen branche verwerkt in deze tot in perfectie doorontwikkelde regentent. Hiermee maakt kwaliteit bakfiets producten betaalbaar. Door gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en de ..
€224,95
Bakfix-Dog honden Babboe bakfiets met deurtje & regentent Bakfix-Dog honden Babboe bakfiets met deurtje & regentent
Tweedehands Gratis Bezorging Uitverkocht
Merk: Vogue Model: Big
Een prachtige gereviseerd en upgraded elektrische bakfiets van Bakfix.Met de 7-speed versnelling en elekterische ondersteuning én de krachtige motor zoef je door weer en wind en over de lastigste terreinen. En dankzij het stevige frame, handige parkeerrem en veiligheidsgordels in de bak, zit..
€1.949,00
Bakfix Dog-Supreme-e met nieuwe regentent kussens en deurtje Bakfix Dog-Supreme-e met nieuwe regentent kussens en deurtje
Tweedehands Gratis Bezorging Verkocht
Merk: Vogue Model: Supreme
Een prachtige gereviseerd en upgraded elektrische hondenbakfiets van Bakfix.Met de 7-speed versnelling en elektrische ondersteuning én de krachtige motor zoef je door weer en wind en over de lastigste terreinen. En dankzij het stevige frame, handige parkeerrem en veiligheidsgordels in de bak..
€2.199,00
Vogue Superior 3 bakfiets waterdichte afdekhoes box cover kleur zwart Vogue Superior 3 bakfiets waterdichte afdekhoes box cover kleur zwart
Uitverkocht
Merk: Vogue Model: Superior 3
De Vogue superior 3 afdekhoes biedt de ideaal bescherming tegen alle weersomstandigheden. Deze afdekhoes kan in combinatie met de stokkeset gebruikt worden. Dankzij de ritssluiting  kunt u bij voorbeeld de ritssluiting openen zonder dat u de afdekhoes er af te halen en uw spullen zoals ..
€134,95
Merk: Vogue Model: Superior 2
De Vogue Superior 2 afdekhoes biedt de ideaal bescherming tegen alle weersomstandigheden. Deze afdekhoes kan in combinatie met de stokkeset gebruikt worden. Dankzij de ritssluiting  kunt u bij voorbeeld de ritssluiting openen zonder dat u de afdekhoes er af te halen en uw spullen zoals ..
€109,95
Merk: Vogue Model: Carry 3
De Vogue Carry 3 afdekhoes biedt de ideaal bescherming tegen alle weersomstandigheden. De afdekhoes kan in combinatie met de stokkeset gebruikt worden, als je, je bakfiets tijdelijk buiten hebt staan dan is het raadzaam on de bak van uw bakfiets af te dekken. Zo voorkomt u dat er geen vuil in uw b..
€109,95
Merk: Vogue Model: carry 2
De Vogue Carry 2 afdekhoes biedt de ideaal bescherming tegen alle weersomstandigheden. Deze afdekhoes kan in combinatie met de stokkeset gebruikt worden. Dankzij de ritssluiting  kunt u bij voorbeeld de ritssluiting openen zonder dat u de afdekhoes er af te halen en uw spullen zoals b..
€109,95
Merk: Vogue Model: Troy
De Vogue Troy & Supreme afdekhoes biedt de ideaal bescherming tegen alle weersomstandigheden. Deze afdekhoes kan in combinatie met de stokkeset gebruikt worden. Dankzij de ritssluiting  kunt u bij voorbeeld de ritssluiting openen zonder dat u de afdekhoes er af te halen en uw spullen zoal..
€109,95
Merk: Vogue Model: Carry 3
Deze luxe Bakfix regentent is geschikt voor de Vogue Carry 3. Bakfix heeft zijn jarenlange ervaring in bakfietsen branche verwerkt in deze tot in perfectie doorontwikkelde regentent. Hiermee maakt kwaliteit bakfiets producten betaalbaar. Door gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en de sup..
€224,95
Troy bakfiets regentent huif maat XL kleur zwart (zonder tentstokken) Troy bakfiets regentent huif maat XL kleur zwart (zonder tentstokken)
2 tot 4 weken levertijd Tijdelijk uitverkocht
Merk: Vogue Model: Troy
Deze luxe Bakfix regentent is geschikt voor de Troy bakfiets model vanaf 2020. Bakfix heeft zijn jarenlange ervaring in bakfietsen branche verwerkt in deze tot in perfectie doorontwikkelde regentent. Hiermee maakt kwaliteit bakfiets producten betaalbaar. Door gebruik van de hoogste kwaliteit mate..
€224,95
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 107
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacy Policy.