Menu
Winkelwagen

Urban Arrow

Merk: Urban Arrow Model: Regenhuif plus
De regenhuif is ontworpen met oog voor detail. Zoals, grotere openingen aan de zijkanten, dichte bovenkant om kinderen van de zon te beschermen enz. Door waterdichte stof blijft de bakfiets droog. Bovenkant van het huif biedt een fijne schaduwplek tijdens zonovergoten dagen. De ramen zijn vervaa..
€189,95
Excl. BTW:€156,99
Merk: Urban Arrow Model: Voorwielmotor
Laat ook jouw bakfiets ombouwen tot elektrische Bakfiets en geniet van je eigen e-bakfiets.Bakfix is een ervaren specialist op het gebied van het ombouwen van ‘gewone’ bakfietsen tot e-bakfietsen. Bakfix heeft ombouwsets met een motor in het voor of achterwiel of met een motor bij de trapas ..
€799,99 €849,99
Excl. BTW:€661,15
Merk: Urban Arrow Model: middenmotor
Laat ook jouw Gazelle cabby bakfiets ombouwen tot elektrische Bakfiets en geniet van je eigen e-bakfiets.Bakfix is een ervaren specialist op het gebied van het ombouwen van ‘gewone’ bakfietsen tot e-bakfietsen. Bakfix heeft ombouwsets met een motor in het voor of achterwiel of met een motor ..
€1.149,99 €1.249,99
Excl. BTW:€950,40
Urban Arrow kussenset, model Capi kleur zwart-wit, 3 cm dikke skyleer bakfiets kussens Urban Arrow kussenset, model Capi kleur zwart-wit, 3 cm dikke skyleer bakfiets kussens
-12 %
Merk: Urban Arrow Model: Urban Deluxe
Ben je opzoek naar extra comfort in je bakfiets? Dat hebben wij de oplossing voor je. Met deze prachtige designs kussens van Bakfix kun je, je bakfiets compleet maken. Met onze kussens kun je, je bakfiets personaliseren en extra zitcomfort creëren voor je kinderen. Deze kussenset is er in meerdere k..
€149,95 €169,95
Excl. BTW:€123,93
Urban Arrow kussenset, model Capi kleur zwart-rood, 3 cm dikke skyleer bakfiets kussens Urban Arrow kussenset, model Capi kleur zwart-rood, 3 cm dikke skyleer bakfiets kussens
-12 %
Merk: Urban Arrow Model: Urban Deluxe
Bakfiets kussen zijn gemaakt van zeer luxe kwalitatief skyleer. Kussens hebben een unieke vlekbestendige toplaag waardoor het makkelijk is om vele vlekken eenvoudig te reinigen d.m.v. water en zeep. Kussens hebben een enorm sterk en een zeer hoge slijtvastheid. Specificaties6 maanden garanti..
€149,95 €169,95
Excl. BTW:€123,93
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacy Policy.