Menu
Your Cart

Regentent Reparatie


Dé online bakfiets regentent reparatie van Nederland.

Maak kennis met de nieuwe dienst van Bakfix: de Online bakfiets regentent reparatie. Bij de Online regentent reparatie kunt u snel en eenvoudig uw regentent, afdekhoes en overige hoezen/tenten en kussens professioneel laten repareren. Wij bieden u de service zoals u van ons gewend bent. Als professionele bakfiets specialist hebben wij de specialistische kennis in huis en bieden u optimale kwaliteit en een perfecte dienstverlening. Wij beschikken over aangepaste apparatuur voor het zorgvuldig repareren van de verschillende tenten en hoezen. Uw regentent/hoes wordt vakkundig en snel gerepareerd.
Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel als de uw regentent/hoes zelf langs wilt brengen.
Binnen 5 werkdagen sturen wij uw gerepareerde regentent/hoes weer terug naar u op.WerkwijzeStap 1: AanmeldenU wilt graag uw tent, huif, afdekhoes of kussen(s) laten repareren. U kunt een schatting in het aanmeldformulier aangeven waarmee u al een indicatie heeft van wat het ongeveer zal gaan kosten. U heeft meteen inzicht in de kosten die de reparatie met zich meebrengt.

U kunt via de onderstaande link een ticket aanmaken en daarmee een reparatie verzoek bij ons indienen. Na dat u de ticket heeft aangemaakt kunt u via de zelfde ticket foto's van het product(en) en van wat er gerepareerd moet worden uploaden. Wij zullen dan aan de hand van de foto's een indicatie maken van de reparatie en een offerte naar u sturen.


Klik hier voor het aanmeldenStap 2: Verpakken & verzending


Wij willen u verzoeken om een briefje bij te doen waarin u, uw gegevens vermeld en beschrijft wat er gerepareerd moet worden. Indien mogelijk het materiaal wat gerepareerd moet moet worden aan te labelen met stickers?  Als alles goed is ingepakt mag u, uw pakket naar ons opsturen. De kosten voor de verzending zijn voor de rekening van de klant.

U kunt natuurlijk ook uw tent of hoes naar onze winkel in Amsterdam brengen en/of ophalen.Adres:
Bakfix
Hoofdweg 382-h,
1056 DD Amsterdam
The NetherlandsStap 3: betaling en retour sturenNa dat wij uw pakket hebben ontvangen gaan wij voor u ermee aan de slag. Wij maken en analyse van de bij komende kosten en bellen u op voor een overleg. Hierna sturen wij u een betaallink met bij behoren factuur naar u op.
Wij sturen binnen 5 werkdagen uw tent of hoes gerepareerd weer retour.

Notification!
We gebruiken cookies en andere soortgelijke technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren.Privacybeleid.