Menu
Winkelwagen

Johnny Loco onderdelen

Merk: Elvedes Model: Hondenspullen
Een zeer handige hondenfietsbeugel met spiraalveer voor bevestiging aan uw bakfiets of fiets. U monteert de beugel aan uw bakfiets of fiets waardoor u beide handen vrij houdt om veilig te kunnen fietsen met uw hond. De beugel zorgt er tevens voor dat de hond voldoende afstand houdt van uw bakfi..
€24,95
Merk: Johnny Loco Model: Cargo Cruiser
Laat kinderen zelf in de lichtgewicht aluminium bak instappen met de handige Cargo Cruiser zijstapje. Deze opstap kan onder de bak gemonteerd worden en aan de linker- of rechterkant van de bak uitsteken, voor een van de voorwielen. De zijstapje/opstapje wordt geleverd met de benodigde bevestigingson..
€69,95
Merk: Johnny Loco Model: Cargo Cruiser
Snelheid en G-krachten brengen je overal waar je maar wilt, maar wat dacht je van je kostbare lading in de lichtgewicht aluminium kist? Met de Cargo Cruiser Floor cover 2.0 blijft het allemaal op zijn plaats. Gemaakt van een centimeter dik rubber mesh-materiaal voor optimaal comfort en antislipkrach..
€69,00
Merk: Johnny Loco Model: Cargo Cruiser
Bescherm je kostbare in je bakfiets tegen bijna alle weersomstandigheden en bied toch volledig zicht voor de kleintjes met de nieuwe Regentent Deluxe 2.0. De Regentent Deluxe 2.0 voor je Johnny Loco (E-) Cargo Cruiser is een compleet nieuw vormgegeven regenhoes. Gemaakt van een lichtgewicht frame e..
€399,00
Johnny Loco bagagedrager Cargo Cruiser Johnny Loco bagagedrager Cargo Cruiser
Uitverkocht
Merk: Johnny Loco Model: Cargo Cruiser
Originele bagagedrager voor Cargo Cruiser.Past op iedere Johnny Loco bakfiets. In diverse kleuren beschikbaar.Voor montage als achter bagagedrager. Levertijd: 2 tot 10 werkdagen...
€87,95
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacy Policy.