Menu
Winkelwagen

Bakfix

Stel je eigen kussenset samen Stel je eigen kussenset samen
New Gratis verzending 2 tot 4 weken levertijd
Merk: Bakfix Model: Extralux
Hier kunt u naar u eigen smaak een kussenset voor uw bakfiets samenstellen en bestellen. Let op! getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid...
€189,95
Merk: Bakfix Model: Accessoires
Zij de riempjes van uw bakfiets stuk of niet goed meer? Hier hebben wij een oplossing voor.De riempjes ban Bakfix zijn 2 cm breed en zeer handig in gebruik.Deze riempjes zijn geschikt voor:Bakfiets.nlAlle Babboe bakfietsenAlle Vogue bakfietsenTroyNiholaDolly bakfietsHet past op de meeste gangbare ba..
€14,95
Merk: Bakfix Model: Accessoires
Veiligheid van je hond gaat voor tijdens het fietsen. Met deze antislipmat heeft uw hond staat en loopt uw hond makkelijker en veiliger in de bak. Bovendien vinden honden zo een gladde houten boden niet echt prettig en als ze met hun pootjes geen grip op de bodem hebben gaan zij stressen. Dit moeten..
€24,95
Merk: Bakfix Model: Accessoires
Veiligheid van je hond is natuurlijk erg belangrijk, u wilt u de veiligheid van u hond maar ook van u zelf niet in gevaar brengen. Met deze riempje kunt u uw hond aan de bak vast zetten waardoor uw hond niet zomaar uit de bak kan springen.Let op! De prijzen zijn per stuk...
€12,50
Merk: Bakfix Model: Accessoires
Veiligheid van je hond gaat voor tijdens het fietsen. Met deze oogmoer kan je de riem van je hond heen halen, waardoor je hond niet zomaar uit de bak kan springen.Let op! De prijzen zijn per stuk...
€7,50
Merk: Bakfix Model: bakfix
bagagedrager verbreder voor uw bakfiets. Hiermee kunt u de bagagedrager van uw bakfiets verbreden waarmee u eventueel een kinderwagen of een buggy achterop uw bagagedrager kunt meenemen.Dit kan soms wel handig zijn als er weinig ruimte is in de bak.Specificaties: Kleur: zwart Afmetingen: 28 x 25 x..
€19,95
Perfecte Familie bakfiets Bakfix Dog Deluxe voor uw kinderen en uw hond Perfecte Familie bakfiets Bakfix Dog Deluxe voor uw kinderen en uw hond
New Levertijd 5/7 weken
Merk: Bakfix Model: Dog Deluxe
Deze e-bakfiets is uitermate geschikt voor het vervoeren van onze kinderen, terwijl jij als bestuurder geniet van comfortabele trapondersteuning. Met de Bakfix Dog Deluxe krijg jij het spreekwoordelijke duwtje in de rug. Dit model is voorzien van een motor op de trapas, en een sterke sensor ..
€3.499,00
Luxe kussen geschikt voor Babboe City model extralux Luxe kussen geschikt voor Babboe City model extralux
Gratis verzending -20 %
Merk: Bakfix Model: Babboe City
Deze bakfietskussen is de ideale oplossing voor slapende kinderen in de bak. Kussen biedt comfortabele hoofdsteun als uw kind in slaap valt tijdens fietsen. Omdat wij de kussen voorzien hebben van zelf klevende klittenband is gemakkelijk te monteren in de bak, waarbij de originele riempjes van d..
€159,99 €199,99
Merk: Bakfix Model: Dog Basic
Met de Bakfix Dog (Vogue Superior 3) bakfiets heeft een ideaal bakfiets in huis wat geschikt is voor de hele gezin. Er zit een bakje met twee gordels waar ruimte voor twee kinderen aanwezig is. Daarnaast is er voldoende ruimte voor uw hond(en) boodschappen tassen en alle overige spullen. Met de hand..
€2.499,00
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacy Policy.