Menu
Winkelwagen

Bakfietsen

Ouders hebben het erg druk en staan voor veel logistieke uitdagingen.
Zo zijn zij de kinderen van en naar school brengen, taxiën naar zwemles of gewoon even tussendoor de boodschappen doen. De bakfiets is hiervoor een uitkomst. Alles past er in: de (school)tassen, de boodschappen en natuurlijk de kinderen en/of de hond, zij vinden het geweldig in ‘de bak’.

Je bent van harte welkom bij Bakfix, wij heerlijke koffie en hebben diverse types bakfietsen staan van verschillende A-merken. Zowel in normale uitvoering of elektrisch ondersteund, tweewielers maar ook driewielers, een bakfiets voor de hele gezin of juist voor uw hond.

Je bent van harte welkom.

Perfecte Familie bakfiets Bakfix Dog Deluxe voor uw kinderen en uw hond Perfecte Familie bakfiets Bakfix Dog Deluxe voor uw kinderen en uw hond
Levertijd 5/7 weken
Merk: Bakfix Model: Dog Deluxe
Deze e-bakfiets is uitermate geschikt voor het vervoeren van onze kinderen, terwijl jij als bestuurder geniet van comfortabele trapondersteuning. Met de Bakfix Dog Deluxe krijg jij het spreekwoordelijke duwtje in de rug. Dit model is voorzien van een motor op de trapas, en een sterke sensor ..
€3.549,00
Bakfix Family (Popal) met middenmotor huif en kussens Bakfix Family (Popal) met middenmotor huif en kussens
Tijdelijk uitverkocht
Merk: Popal Model: Family
De elektrische Bakfix Family bakfiets is een eigentijdse bakfiets met hoge kwaliteitseisen voor een betaalbare prijs. Een bakfiets waarmee je gezien mag worden! De Bakfix Family bakfiets is mooi, kwalitatief en slim uitgevoerd. Dankzij de elektrische trapondersteuning heb je altijd wind mee!..
€3.499,00
Vogue Carry 2 Bakfiets tijdelijk met regentent voor €50 en kussenset voor €50 kleur naar keus Vogue Carry 2 Bakfiets tijdelijk met regentent voor €50 en kussenset voor €50 kleur naar keus
Gratis Bezorging Uw voordeel: €365 -3 % Levertijd 5/7 weken
Merk: Vogue Model: Carry 2
Deze stijlvolle e-bakfiets beschikt over alle eigenschappen waar jij naar zoekt. De positie van de motor is in het midden, waardoor je directe trapondersteuning ervaart vanaf het moment dat je in beweging komt. Dankzij de Bafang Max Drive 250 Watt middenmotor en de maximale koppel van 80Nm..
€2.899,00 €2.999,00
Vogue Superior 2 Bakfiets tijdelijk met gratis regentent en kussenset Vogue Superior 2 Bakfiets tijdelijk met gratis regentent en kussenset
Gratis Bezorging -8 % Levertijd 2/3 weken
Merk: Vogue Model: Superior 2
Deze stijlvolle e-bakfiets beschikt over alle eigenschappen waar jij naar zoekt. De positie van de motor is in het achterwiel, waardoor je directe trapondersteuning ervaart vanaf het moment dat je in beweging komt. Dankzij de Bafang Max Drive 250 Watt achterwielmotor en de maximale koppel ..
€2.299,00 €2.499,00
Vogue Deluxe elektrische driewieler bakfiets - mat zwart/bruin Vogue Deluxe elektrische driewieler bakfiets - mat zwart/bruin
Gratis Bezorging -3 % Levertijd 5/7 weken
Merk: Vogue Model: Vogue Deluxe
Deze e-bakfiets is uitermate geschikt voor het vervoeren van onze kinderen, terwijl jij als bestuurder geniet van comfortabele trapondersteuning. Met de Vogue Superior Deluxe krijg jij het spreekwoordelijke duwtje in de rug. Dit model is voorzien van een motor op de trapas, en een sterke sen..
€3.199,00 €3.299,00
Vogue Superior 3 Bakfiets tijdelijk met regentent voor €50 en kussenset voor €50 kleur naar keus Vogue Superior 3 Bakfiets tijdelijk met regentent voor €50 en kussenset voor €50 kleur naar keus
Gratis Bezorging Uw voordeel: €365
Merk: Vogue Model: Superior 3
De Vogue Superior 3 is een betaalbare e-bakfiets met voldoende ruimte om je kinderen eenvoudig te vervoeren. De effectieve trapondersteuning zorgt ervoor dat je een extra duwtje in de rug krijgt. De Superior 3 beschikt over een aluminium frame en stevige motor op het achterwiel. De 7 speed S..
€2.499,00
Merk: Bakfix Model: Dog Basic
Met de Bakfix Dog (Vogue Superior 3) bakfiets heeft een ideaal bakfiets in huis wat geschikt is voor de hele gezin. Er zit een bakje met twee gordels waar ruimte voor twee kinderen aanwezig is. Daarnaast is er voldoende ruimte voor uw hond(en) boodschappen tassen en alle overige spullen. Met de hand..
€2.549,00
Vogue Carry 3 bakfiets tijdelijk met regentent voor €50 en kussenset voor €50 kleur naar keus Vogue Carry 3 bakfiets tijdelijk met regentent voor €50 en kussenset voor €50 kleur naar keus
Gratis Bezorging Uw voordeel: €365 -3 %
Merk: Vogue Model: Carry 3
De Vogue Carry 3 noemen we ook wel de Vogue Carry Deluxe. Deze stijlvolle e-bakfiets beschikt over alle eigenschappen waar jij naar zoekt. De positie van de motor is in het midden, waardoor je directe trapondersteuning ervaart vanaf het moment dat je in beweging komt. Dankzij de Bafang Max D..
€2.999,00 €3.099,00
Johnny Loco E-Cargo Cruiser 5.2 - Original Earl Grey
4 tot 7 weken levertijd Gratis Bezorging Levertijd 5/7 weken
Merk: Johnny Loco Model: Cargo Cruiser
De Johnny Loco E-Cargo Dutch Delight is met zijn extreem lage gewicht, ontwerp en Shimano Steps elektrische ondersteuning een trendsetter onder de elektrische bakfietsen. Doordat het frame van de Johnny Loco E-Cargo Dutch Delight, zoals alle Johnny Loco fietsen, is afgeleid van een beachcruis..
€4.999,00
Johnny Loco E-Cargo Cruiser 5.2 - Original Dutch Delight Johnny Loco E-Cargo Cruiser 5.2 - Original Dutch Delight
4 tot 7 weken levertijd Gratis Bezorging Tijdelijk uitverkocht
Merk: Johnny Loco Model: Cargo Cruiser
De Johnny Loco E-Cargo Dutch Delight is met zijn extreem lage gewicht, ontwerp en Shimano Steps elektrische ondersteuning een trendsetter onder de elektrische bakfietsen. Doordat het frame van de Johnny Loco E-Cargo Dutch Delight, zoals alle Johnny Loco fietsen, is afgeleid van een beachcruis..
€4.999,00
Johnny Loco Twin Cruiser - Matte Dutch Delight Johnny Loco Twin Cruiser - Matte Dutch Delight
Leverbaar vanaf augustus Gratis Bezorging
Merk: Johnny Loco Model: Johnny Loco
Johnny Loco Twin Cruiser E-bakfiets.De Twin Cruiser is beschikbaar en klaar om online te bestellen. Houd er rekening mee dat de Twin Cruiser een levertijd heeft van ongeveer 20 weken. Vandaag online besteld = levering rond augustus 2022.Deze geweldige elektrische bakfiets is uitgevoerd met de nieuws..
€5.999,00
Soci.Bike 1.2 elektrische bakfiets - RAL 1024 Okergeel Mat Soci.Bike 1.2 elektrische bakfiets - RAL 1024 Okergeel Mat
4 tot 7 weken levertijd Gratis Bezorging
Merk: Soci.Bike Model: Soci.Bike
De soci.bike is een elektrisch ondersteunde bakfiets. Door de krachtige Bafang middenmotor, het lichte aluminium achterframe en de ruime 720 Wh accu heb je altijd het gevoel dat je met de wind mee fietst. Lange afstanden en een volle bak vormen geen enkel probleem.Leverbaar in 240 kleurenBesch..
€5.249,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacy Policy.