Menu
Your Cart

Carqon Bakfiets

Carqon Bakfiets

Carqon Bakfiets

Babboe Big bakfiets acculader, geschikt voor Big, Big-E, Dog, Dog-E Protanium Li-Ion batterij accu oplader Babboe Big bakfiets acculader, geschikt voor Big, Big-E, Dog, Dog-E Protanium Li-Ion batterij accu oplader
Nieuw
Merk: Vanbeijk Model: Acculader
Is je acculader van je bakfiets Babboe Big, Big-E, Dog, Dog-E aan vervanging toe? De juiste acculader is afhankelijk van het type accu op jouw bakfiets.Kijk op de sticker van de accu welke lader je nodig hebt. Staat hier Protanium, dan is dit de lader voor jou.Batterij lader voor het opladen v..
€69,00
Incl. BTW:€57,02
Merk: Melia Model: Melia bevestigingsset
Baby / peuterschaal bevestigingsset.U kunt met deze bevestiging set snel en simpel de baby / peuterschaal op het bankje of op de bodem van uw bakfiets monteren...
€30,25
Incl. BTW:€25,00
Merk: Bakfix Model: bakfix
De bagagedrager verbreder voor uw bakfiets. Hiermee kunt u de bagagedrager van uw bakfiets verbreden waarmee u eventueel een kinderwagen of een buggy achterop uw bagagedrager kunt meenemen.Dit kan soms wel handig zijn als er weinig ruimte is in de bak.Passend op vele bagagedragers Inclusief bev..
€24,14
Incl. BTW:€19,95
Merk: Elvedes Model: Hondenspullen
Een zeer handige hondenfietsbeugel met spiraalveer voor bevestiging aan uw bakfiets of fiets. U monteert de beugel aan uw bakfiets of fiets waardoor u beide handen vrij houdt om veilig te kunnen fietsen met uw hond. De beugel zorgt er tevens voor dat de hond voldoende afstand houdt van uw bakfi..
€30,19
Incl. BTW:€24,95
Bakfiets veiligheidsgordel riempje - gordel geschikt voor meeste gangbare bakfietsen Bakfiets veiligheidsgordel riempje - gordel geschikt voor meeste gangbare bakfietsen
Hot -20 %
Merk: Bakfix Model: Accessoires
Zijn de veiligheidsgordels/riempjes van uw bakfiets aan vervanging toe of niet goed meer? Daar hebben wij een oplossing voor. De veiligheidsgordels van Bakfix zijn 3 cm breed en met driespuntensluiting zeer handig in gebruik.Deze veiligheidsgordels zijn geschikt voor:Bakfiets.nlUrban ArrowLovens bak..
€19,95 €24,95
Incl. BTW:€16,49
Model: Bakfiets hoes
CARGO bakfietshoes voor 2-wieler bakfietsen met regentent/-huif. Onder andere geschikt voor: Babboe City, Bakfiets.nl CargoBike Long, Dolly Cargobike, Gazelle Caby, Troy Easy Cargo, Urban Arrow Family Verkrijgbaar in vier varianten: Maattabel: BAKFIETS MAAT BABBOE BIG 3W BABBOE BIG-E 2..
€89,95
Incl. BTW:€74,34
Model: Bakfiets hoes
CARGO bakfietshoes bedoeld voor 3-wieler bakfietsen met regentent/-huif. Onder andere geschikt voor: Babboe Big/Carve/Curve, Bakfiets.nl CargoTrike, Johnny Loco Cargo Cruiser, Troy Kangaroo Verkrijgbaar in vier varianten: Maattabel: BAKFIETS MAAT BABBOE BIG 3W BABBOE BIG-E 2W BABBOE CAR..
€89,95
Incl. BTW:€74,34
Merk: Bakfix Model: Accessoires
Veiligheid van je hond gaat voor tijdens het fietsen. Met deze oogmoer kan je de riem van je hond heen halen, waardoor je hond niet zomaar uit de bak kan springen.Let op! De prijzen zijn per stuk...
€9,08
Incl. BTW:€7,50
Merk: Bakfix Model: bakfix
Eenvoudige bevestiging met trekkoord en schuifgespen 100% waterdicht Model fiets: e-bike Materiaal: nylon Presentatie (verp.): cadeautas..
€10,83
Incl. BTW:€8,95
Merk: Carqon Model: Deluxe
Bakfiets kussen zijn gemaakt van zeer luxe kwalitatief skyleer. Kussens hebben een unieke vlekbestendige toplaag waardoor het makkelijk is om vele vlekken eenvoudig te reinigen d.m.v. water en zeep. Kussens hebben een enorm sterk en een zeer hoge slijtvastheid. Specificaties6 maanden garanti..
€149,95
Incl. BTW:€123,93
Merk: Bakfix Model: Accessoires
Veiligheid van je hond is natuurlijk erg belangrijk, u wilt u de veiligheid van u hond maar ook van u zelf niet in gevaar brengen. De dubbele hondenriem (koppelstel) is de ideale accessoire voor hondenbezitters die graag hun hond meenemen in de bakfiets. Gebruik deze handige verstelbare hondenri..
€24,95
Incl. BTW:€20,62
Merk: Edge Model: Bakfiets zadel
De Edge Urban XL Wave is een zeer comfortabel fietszadel en wordt veel gebruikt op transportfietsen en omafietsen. Het zadel is voorzien van een innovatieve vacuum techniek waardoor het zadel waterdicht en 20% lichter is dan een traditioneel zadel. Dit zadel is uitgevoerd met een mooi Wave z..
€36,24
Incl. BTW:€29,95
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 26
Notification!
We gebruiken cookies en andere soortgelijke technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren.Privacybeleid.